Новости

22 Јули 2010, 10.27
АКЦИЈА на ВЕЛОСИПЕДИ
АКЦИЈА на велосипеди од брендовите VIPER и TRINX, како и на велосипеди со електричен мотор од брендот BENELLI, со можност за купува
17 Мај 2010, 14.05
БАНКАРСКИ КРДИТ со 5% камата
 Во соработка со Капитал Банка нудиме брз кредит со 5% камата плус тросоци, кој се аплицира кај Нас во  нашиот сало
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос
Можност за купување на користено возило на кредит без учество и без жиранти !
Peugeot 107 1.4 HDI * Мозноста за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2006 Цена
Километри : 150 000-159 999 2800
AUDI A3 1.9 TDI * Мозноста за купување на рати со банкарски кредит
Година : 1997 Цена
Километри : 250 000-299 999 1650
FIAT Multipla 1.9 JTD * Мозноста за купување на рати со банкарски кредит
Година : 1999 Цена
Километри : 200 000-249 999 1200
FIAT Punto Grande 1.2i * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2009 Цена
Километри : 120 000-129 999 3300
FIAT Punto Grande 1.2i * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2007 Цена
Километри : 130 000-139 999 2990
AUDI A4 1.9 TDI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2002 Цена
Километри : 200 000-249 999 3800
OPEL Meriva 1.6 TNG Automatic * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2003 Цена
Километри : 200 000-249 999 2500
--Лист 1 oд 4--

---- Следно-> Последно->>