Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВ БРЗ КРЕДИТ 5% КАМАТА
Нов БРЗ КРЕДИТ со аплицирање до 120000 денари во нашиот салон, за поскапи возила кредитит го аплицираме преку филијала.
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

 

Сите скутери со цени и карактеристики може да ги погледнете на www.hamachi.mk

нудиме и купување на рати преку банка или на рати преку синдикатите на АРМ, МВР, Mакедонска ПОШТА,

Македонија Пат, МЕПСО, Централен регистар на РМ

 

скутерите имаат една година гаранција на моторот (Aprilia има 2)

и овластен сервис во Тетово во Мото Сервис ШУКО