Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВ БРЗ КРЕДИТ 5% КАМАТА
Нов БРЗ КРЕДИТ со аплицирање до 120000 денари во нашиот салон, за поскапи возила кредитит го аплицираме преку филијала.
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

HAMACHI motors

Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово

Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос мотори, а може и да порачате брзински мотори,

чопери, АТВ четирицикли и товарни возила. За рекреатвците нудиме и голем избор на велосипеди.

Освен за готовинска продажба нудиме и продажба на рати со банкарски кредит или преку синдикат

со потврда преку голем број фирми.

hamachi_logo 

 

gamma-replica-sbk-1

DERBIGP1250-80_1_2048x1536

images

motor1

250cc_4c40671daaae8

 

 

 

Сите мотори имаат 1 година гаранција и овластен сервис во Тетово *