Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВ БРЗ КРЕДИТ 5% КАМАТА
Нов БРЗ КРЕДИТ со аплицирање до 120000 денари во нашиот салон, за поскапи возила кредитит го аплицираме преку филијала.
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

НОВ БРЗ КРЕДИТ 5% КАМАТА

  • Нов БРЗ КРЕДИТ со аплицирање до 120000 денари во нашиот салон, за поскапи возила кредитит го
  • аплицираме преку филијала.
  • Основен предуслов за аплицирање е да лицето кредитобарател има земено 3 последователни плати.
  • Освен за вработени може да се кредитира и пензионер до 70 години.
  • Потребна документација е:
  • - лична карта
  • - извод од сметка за 3/6 месеци или чек од пензија

За било каква информација контактирајте не на телефон.

 

kredit_za_web
*