Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВ БРЗ КРЕДИТ 5% КАМАТА
Нов БРЗ КРЕДИТ со аплицирање до 120000 денари во нашиот салон, за поскапи возила кредитит го аплицираме преку филијала.
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

Spektrum Servis

Во интерес на нашите клиенти Ние од 01.09.2007 година обезбедуваме и овластен сервис, во Тетово за волилата од гамата на FIAT i Citroen. Овластениот сервис SPEKTRUM SERVICE се наогја на само стотина метри од нашиот салон и им стои на располагање како на купувачите на нови возила од нашите марки во гарантниот рок така и на они со измината фабричка гаранција. Со тоа допринесуваме нашите купувачи да заштедат време и пари приближувајќи им ги услугите на сервисирање во нашиот град.

Spektrum

Spektrum

Телефони за контакт:
044 - 342 500
070 - 259 795