Lajm

22 JULY 2010, 10.27
Zbritje e biçikletave
ZBRITJE në biçikleta nga markat VIPER dhe TRINX, si dhe në biçikleta me motor elektrik ngaMarkë BENELLI, me mundësi blerje me këste duke aplikuar në sallonin tonë.* huadhënia është për persona të siguruar të
Милениум Lexo më shumë ...
17 Maj 2010, 14.05
Kredia e bankës me 5% INTERES
Në bashkëpunim me Capital Bank, ne ofrojmë një hua të shpejtë me 5% interes plus kostot, e cila aplikohet për ne nësalloni ynë Oferta është për blerjen e biçikletave, skuterëve / motoçikletave si dhe makinave
Administrator Lexo më shumë ...
17 Maj 2010, 14.05
ZGJEDHJE E MADHE E MAKINAVE
Mundësia për të paguar në këste me një kredi bankare. për informacion, vizitoni sallonin tonë
Administrator Lexo më shumë ...

Детали за возило

Marea 2.4JTD 130 * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Çmimi: 1300Kilometrat:200 000-249 999
Shpejtësi:5Lloji Engine: Дизел
Viti: 2001Fiqi engineve: 130
Veshje: РаченEngine kapaciteteve: 2400
Përshkrimi: Klima, ABS, 4Airbag, centralna brava, el.stakla, radioCD, . .
Në dispozicion
[ Mbrapa]
Na kontaktoni për këtë automjet këtu
Automjet:
Emri:
Е-mail:
Mesazhi:
Adresë: rr. Marshal Tito bb
Tell/ Faks: 044-330-808
Mob:

070-263-563

070-224-324

Е-mail: kontakt@milenium.mk