Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВА ЛИЗИНГ КАМПАЊА
 Нова Лизинг кампања - Лизинг со нотарски договор, понуда на лизинг кредитирање за лица кои веќе имаат кредит или ли
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

Детали за возило

Klaina 1.6i TNG * Можност за купување на рати со НОТАРСКИ ДОГОВОР
Цена: 2800Километри:150 000-159 999
Брзини:5Тип на мотор: Плин
Година: 2009Коњски сили: 90
Пренос: РаченКубни сантиметри: 1600
Опис: Ucestvo: 560 eur, rata: 94 eur na 24 meseci * * * Airbag, servo, centralna brava, el.stakla, radioCD, novi gumi, ..
Достапно
[ Назад ]
Контактирајте не за ова возило тука
Возило:
Име:
Е-маил:
Порака:
Адреса: ул. Маршал Тито бб
Тел/ Факс: 044-330-808
Mob:

070-263-563

070-224-324

Е-маил: kontakt@milenium.mk