Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВА ЛИЗИНГ КАМПАЊА
 Нова Лизинг кампања - Лизинг со нотарски договор, понуда на лизинг кредитирање за лица кои веќе имаат кредит или ли
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос
Auto Shop MILENIUM во интерес на своите клиенти овозможува купување преку кредит и лизинг за новите автомобили.

Партнери за кредитирање Лизинг компании
За подетални информации можете да не контактирате веднаш!

 
Официјален Цитроен конфигуратор

Услови

Главен услов за аплицирање на кредит или лизинг е да барателот е државјанин на Р. Македонија во редовен работен однос. Следен услов е барателот да има двојно/тројно поголеми званични примања од ратата сам или со помош од членовите на потеснито семејство како ко-кредитобаратели. Можност за кредитирање и на Фирми.

Можности кај лизинг:
од 20% учество и рок на отплата до 72 рати

Можности кај банките:
 Без учество (10%) со Хипотека/залог на недвижен имот
 од 20% учество без жиранти и без хипотека со рок на отплата до 84 рати и
Каматни стапки од 7,9%

И кај банките и кај лизинзите задолжително е каско осигурувањето се додека трае кредитирањето. MILENIUM не одговара за можната измена во условите на кредитирањето, за да ги дознаете моменталните услови, каматни стапки, користете ги линковите до официјаните интернет страници на Лизинг компаниите и Банките.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
   
НОВО !
Кредитирање на користени автомобили до 300.000 денари
Без учество, без каско, без залог.
Главен предуслов е да кредитобарателот прикаже 3 пати поголеми примања од месечната рата
без друг кредит во таа сума. 
* * * *
ЛИЗИНГ за користени автомобили кои се купени во Македонија и се со година на страрост 2004 или поново,
со 25% учество, рок на отплата до 60 месеци со ЗАГАРАНТИРАНО ОДОБРУВАЊЕ.