Lajm

22 JULY 2010, 10.27
Летна акција на Скутери
Летна акција на YY125 T12 за 999 еур
Милениум Lexo më shumë ...
17 Maj 2010, 14.05
KIA partner zyrtar i FIFA
Спонзорството на UEFA EUROTOP ќе го зајакне имиџот на брендот Kia преку поврзување со најпопуларниот спорт во светот Kia ја
Administrator Lexo më shumë ...
17 Maj 2010, 14.05
KIA Ceed nga 10.480 eur
KIA Ceed nga 10.480 eur. Kia Ceed, ProCeed, Seed SW Të gjitha makinat kanë një garanci 5 vjeçare *
Administrator Lexo më shumë ...

НајаваAuto Shop MILENIUM dooel - Tetovë është formuar në vitin 1999 me qëllim qëtë shej vetura të reja dhe vetura të përdorura. Ghithashtu ndermarja jone punon me parimin kembimi i veturave te vjera me te reja dhe te vjetra. Klienteve tane u ofrohet sferbimi i blerjes se veturave meane te kredive dhe lizingut.
MILENIUM është i autorizuar për shitjen e veturave të firmave të njohura botërore si: KIA, Daihatsu,Chery, për Tetovë dhe rajonin e Tetovës.
  Ndërmarjen tonë e përkrahin importuesit që tani më kanë krijuar besim te ne e gjithashtu garantojnë për automjetet e reja dhe bëjnë servisimin e të njejtave me aparate moderne dhe staf profesionist. Auto salloni MILENIUM gjendet në rrugën Ilirija (Marshall Tito) pa numër, në hurje të Tetovës, te autostrada për Shkup.

Ideja për këtë auto shop ka lindur sic ne do të thoshim për të hapur sallon të veturave, ku klientët do të gjenin gjithcka qëu nevojitet për ta zbukuruar jetën e tyre pa mar parasysh a do të blinin vetura të reja apo të vjetra. Klientët kanë zgjidhje të ndryshme të automobilave si dhe një numër të madh të veturave të përdorura që mund ti shohin përpara autosallonit.

Chery

Kia