Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВ БРЗ КРЕДИТ 5% КАМАТА
Нов БРЗ КРЕДИТ со аплицирање до 120000 денари во нашиот салон, за поскапи возила кредитит го аплицираме преку филијала.
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос
Auto shop "MILENIUM" дооел – Тетово е основана во ноември 1999 година со основна цел за продажба на моторни возила. Како за продажба на нови возила така и за продажба на користени возила. Нашата фирма воедно работи и на продажба на возила по принципот старо за ново, како и старо за старо. На нашите клиенти на располагање им се ставени и можностите за купување на возило преку кредит и лизинг. MILENIUM е овластен продавач на светски познати брендови.  

- Ние сме овластени продавачи на гамата на скутери, мотори, АТВ на Хамачи (www.hamachi.mk)
- Ние ги преставуваме следните марки на возила за Тетово и тетовскиот регион.

Ауто шоп како што ние би кажале е добиено од идејата да бидеме продавница за автомобили, каде што клиентите ќе го најдат тоа што им е потребно за да го разубават својот живот, независно одбирајќи нов или користен автомобил. Клиентот има на нови автомобили од повеќе брендови, како и голем избор на користени автомобили кои можат да се погледнат на нашиот продажен плац пред автосалонот.

Chery

Kia

webMotori