Новости

22 Јули 2010, 10.27
АКЦИЈА на ВЕЛОСИПЕДИ
АКЦИЈА на велосипеди од брендовите VIPER и TRINX, како и на велосипеди со електричен мотор од брендот BENELLI, со можност за купува
17 Мај 2010, 14.05
БАНКАРСКИ КРДИТ со 5% камата
 Во соработка со Капитал Банка нудиме брз кредит со 5% камата плус тросоци, кој се аплицира кај Нас во  нашиот сало
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

Информации за контакт

Адреса:   ул. Маршал Тито бб
Е-маил:
Наслов:
Порака:
Безбедносно прашање: Колку е збирот 2+2?
Тел./Факс:   044-330-808
Моб:

  070-263-563      

  070-224-324

Е-пошта:   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите